product-top-banner-restaurant-logo.png

Digitalt læreverk i Vg1 restaurant- og matfag

Vg1 restaurant- og matfag

Digitalt læremiddel i programfag for Vg1 restaurant og matfag.

Restaurant- og matfag nettressurs dekker alle kompetansemålene på vg1. Her får elevene innholdet samlet på ett sted sortert under 8 overskrifter. Teorien har mye visuell støtte og er lettfattelig fremstilt. Ressursen har nesten hundre filmer med både teori og praktiske gjøremåter og teknikker. Elevene kan også velge å lese teorien i kortfattede artikler.

Fagbegreper

- 600 begreper med gode forklaringer og bilder.

Praktiske oppgaver

- Ressursen har 20 undervisningsopplegg med omfattende praktiske oppgaver for elevene. Til sammen dekker undervisningsoppleggene alle kompetansemålene i læreplanen.

Fagartikler

- Korte fagartikler som oppsummerer det elvene trenger å vite om forskrifter og lover som gjelder i matindustrien, og om partene i arbeidslivet.

Oppskrifter

-Oppskriftsbase med fremgangsmåter og tips, og riktig bruk av utstyr og reskap.

Multimedia

Et stort utvalg av filmer som blant annet viser ulike typer varmebehandling, kutteteknikker, konditor- og bakeprinsipper, ulike måter å servere på, førstehjelp og mye mer. I tillegg har ressursen mer enn 50 filmer som forklarer de ulike råstoffene elevene skal lære. Egne råstoffark med tekst oppsummerer det viktigste innenfor hvert av råstoffene for de som foretrekker å lese fremfor å se film

MyFoodOffice

- Digitalt arbeidsverktøy for kalkulasjon, varedeklarasjon og emballering.

Dokumentasjonsverktøy

Her kan elevene øve seg på å skrive cv, søknad, arbeidslogg og rapport.

Lærerens verktøykasse

Lærerens verktøykasse har 20 undervisningsopplegg med praktiske oppgaver for elev. Undervisningsoppleggene dekker alle kompetansemålene i læreplanen. Disse kan lastes ned og legges rett inn i lærerens årsplan.

Kom i gang!

Restaurant- og matfag digitale verk koster 89,- inkludert mva per bruker for tilgang i 12 måneder.

 

Bestill prøvetilgang

Fyll inn skjemaet og få tilsendt prøvetilgang på Restaurant- og matfag. Du kan ta det i bruk med en gang!